Scroll Top

Wegwerpbekers op kantoor? Niet meer van deze tijd!

Het lijkt erop dat de tijd van de wegwerpbeker op kantoor bijna voorbij is. Een schokkende ontdekking van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) onthult dat slechts een handjevol kantoren toestemming heeft om deze plastic boosdoeners te blijven gebruiken. De rest? Die zijn massaal overgestapt op duurzame alternatieven, zoals onze stijlvolle porseleinen kopjes met logo! Althans, zolang deze bedrijven zich niet melden dat ze nog wegwerpbekers gebruiken zijn ze in overtreding.

De koffiemokrevolutie

Sinds begin dit jaar gelden er strenge regels voor het gebruik van wegwerpbekers op kantoor. Alleen bedrijven die zich aanmelden en kunnen aantonen dat hun bekers bijna volledig plasticvrij zijn, driekwart van alle bekers inzamelen en volledig recyclen, mogen ze nog gebruiken. Een behoorlijke uitdaging, nietwaar?

Duurzaam en stijlvol

Gelukkig is er een alternatief dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens ontzettend stijlvol is: bedrukte porseleinen bekers. Deze duurzame kantoorkampioenen gaan jarenlang mee, zijn vaatwasserbestendig en kunnen volledig worden gepersonaliseerd met uw logo of bedrijfsnaam. Zo maakt u niet alleen een positieve indruk op uw medewerkers en klanten, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Waarom gaan we over op duurzame alternatieven?

Kopjes-bedrukken.nl: Uw partner in duurzaamheid

Bij Kopjes-bedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment porseleinen bekers in diverse kleuren en designs. Onze experts helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte beker die uw bedrijfsimago versterkt. Bovendien profiteert u van snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service.

Klaar voor de toekomst?

Dus, waar wacht u nog op? Stap over op duurzame porseleinen bekers en laat uw bedrijf stralen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de eindeloze mogelijkheden van bedrukte porseleinen bekers.

Samen maken we het verschil!

Lees meer
Clear Filters