Scroll Top
Kopjes bedrukken is kunst
Welkom bij kopjes-bedrukken.nl
Samen maken we jouw ideale koffiekopje.
 Ons streven is een perfecte bedrukking geproduceerd op een meest duurzame en innovatieve wijze.
Koffiekopje bedrukt met logo

Kwaliteit. Bij kopjes-bedrukken.nl werken we het liefst met kwalitatief porselein om ervoor te zorgen dat onze kopjes niet alleen een elegante uitstraling hebben, maar ook duurzaam zijn en lang meegaan. Onze bedrukkingen worden uitgevoerd met de nieuwste technologieën en zijn van de hoogste kwaliteit. We streven ernaar om de beste resultaten te leveren, zodat uw bedrijfslogo of afbeelding perfect wordt weergegeven op de koffiekopjes.

Onze klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats. We willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en we bieden dan ook een uitstekende klantenservice aan. We staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u te adviseren over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Onze visie bij kopjes-bedrukken.nl is om de beste koffiekopjes aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verlengstuk vormen van uw merk en imago. Wij geloven dat gepersonaliseerde koffiekopjes een belangrijk onderdeel zijn van de branding van uw bedrijf en dat ze kunnen bijdragen aan het versterken van de relatie met uw klanten en partners.

Bij kopjes-bedrukken.nl willen we ons blijven onderscheiden van andere aanbieders door te blijven investeren in de nieuwste technologieën op het gebied van bedrukkingen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en de meest innovatieve oplossingen. Ook willen we ons blijven focussen op duurzaamheid, door te werken met kwalitatief porselein en door het minimaliseren van ons energieverbruik en afvalproductie.

Kortom, onze missie bij kopjes-bedrukken.nl is om koffiekopjes van de hoogste kwaliteit aan te bieden die volledig aan uw wensen voldoen en om u te helpen uw bedrijf te promoten op een stijlvolle en duurzame manier.

Onze klanten zijn voor ons de belangrijkste drijfveer om te blijven innoveren en verbeteren van alle bedrijfsprocessen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met hun aankoop en dat we een langdurige relatie kunnen opbouwen. Ook blijven we investeren in onze klantenservice en advisering, zodat we onze klanten kunnen helpen bij het maken van de beste keuzes voor hun bedrijf.

Kortom, onze visie bij kopjes-bedrukken.nl is om de beste gepersonaliseerde koffiekopjes aan te bieden, waarbij we ons blijven onderscheiden door te blijven innoveren en focussen op duurzaamheid. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen.

meer kopjes
meer korting

Zo simpel is het. Plaats je kopjes in de winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend. Je kunt ook verschillende kopjes combineren.

Bij grotere aantallen bedrukte kopjes neem je contact op voor een offerte op maat.

20% korting
vanaf
12 kopjes
Kopjes met logo bedrukken
30% korting
Vanaf
36 kopjes
35% korting
vanaf 72
kopjes

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van bedrukte kopjes is maximaal 14 dagen.

Hoe wordt de bestelling verzonden?

Vrijwel alle bestellingen worden verzonden middels Postnl.

Schade onderweg?

Wij zijn verantwoordelijk voor schade onderweg. Beschadigingen worden vervangen of gecrediteerd.

Wat is de kwaliteit van de bedrukking?

Onze bedrukte kopjes worden voorzien van een keramische druk. Dit betekend dat het logo in het kopje wordt gebrand. De inkten bestaan uit glaspoeder met pigment. Dit wordt verhit op 800°c. Dan versmelt het logo in het glazuur van het kopje.

Dit maakt het logo geschikt voor de vaatwasser en is krasbestendig! Topkwaliteit.

Waarom is de beschikbare ruimte beperkt?

Alle logo’s worden met de hand als een soort sticker op het kopje aangebracht. Door de ronding van het kopje vervormd het logo. Dit komt door de conische vorm van een koffiekopje. Hoe groter het logo, hoe moeilijker om deze op de gewenste wijze aan te brengen. Probeer het maar eens. Print je logo uit op papier en leg deze tegen een koffiekopje.